Inreda med stil

Nu när hösten har börjat göra sitt antågande är det viktigt att tänka på vad man ska börja inreda, ska man börja inreda köket, vardagsrummet eller kanske sovrummet? För de flesta är inredning något som kanske sker lite spontant så här års, men för mig och för andra inredningsintresserade är inredning nästan lika viktigt som att äta och sova. Om ni läsare är precis som jag, alltså tokig i inredning, kommer här några tips på hur man kan få idéknölarna att gro.

1. Gå på bomässor, där har de alltid idéer och inspiration för hur man bäst inreder sitt hem. Det finns ett antal bomässor, men de största är förmodligen i Stockholm och Göteborg, så ett besök till någon av dessa städer borde stå på eran kravlista.
2. Tänk på att återvinna, som de säger på far mins Bas U & Bas P Utbildningar, vi har ett miljöansvar och behöver ha det tankesättet med oss hela tiden. Det innebär att tänka på att inte överkonsumera och köpa nytt bara för att köpa nytt. Istället kan man göra om gamla obrukbara ting till något nytt, en trasig vinylskiva kan till exempel smältas ner och bli till en urläcker skål. Det går också att köpa begagnat, för kom ihåg, gammalt är inte dåligt, bara något som någon inte kan se värdet av.
3. Våga experimentera! Försök att inte bara följa designregler eller styla ditt hem som den senaste trenden, hitta din stil och våga sen överge den för att hitta andra stilar. På detta sätt blir inte inredningen stel och din familj och vänner kommer alltid att vara överraskade på vad du kommer på med härnäst.

Detta var bara några tips på hur du kan förgylla din inredningshöst, jag hoppas att de kommer till nytta.

Kommentera