Bor du i Linköping och har smutsiga fönster? Se hit!

Vem vill egentligen inte alltid ha skinande rena fönster? Stormtrivs kan det här med fönsterputs och bor du i Linköping så borde du verkligen fortsätta läsa. Stormtrivs är nämligen en städforma som kan hjälpa dig med allt vad som gäller att få det fint och rent.

Med många års erfarenhet så är Stormtrivs riktigt bra på att putsa fönster. Man erbjuder fönsterputs lik väl invändigt som utvändigt, givetvis om vädret tillåter. Självklart finns det dessutom möjligheten att starta ett abonnemang på fönsterputs. Detta är nämligen ett populärt val för dem kunder som har abonnemang på annan städning, att lägga till fönsterputs kanske någon gång i månaden för att låta fönsterna skina mest hela tiden. Tveka därför inte med andra ord att kontakta dem direkt för att se hur möjligheten finns för dig att anlita Stormtrivs för fina och rena fönster!

Pris per glasruta

Det som gäller i Linköping är att Stormtrivs tar betalt per glasruta, mellan 50-55 kronor efter RUT-avdrag beroende på typ av fönster. Ett minimumpris är 490 kronor efter rut-avdraget men det är också viktigt att komma ihåg att jobbet utförs av experter. Ibland så tror man att städning bara handlar om att få bort smuts, men Stormtrivs är riktigt bra på att se det som att allt ska se fint och skinande rent ut. Oavsett om smutsen med andra ord är borta så är det där lilla extra som gör att det ser så där snyggt, rent och fräscht ut. Om du är intresserad av någon av deras tjänster så besök gärna deras hemsida så lovar jag att du kommer hitta en lösning som passar just dig. Allt detta för att vi ska kunna göra andra roliga saker på fritiden istället för att passa på hemmet och att det är rent 😊