Tack Teknikproffset, era luftkylare gjorde sommaren uthärdlig

De senaste 2 åren har jag lidit rätt rejält under sommarmånaderna, de fina varma dagarna har ju varit underbara på många sätt och vis, men emellanåt har det varit outhärdligt. När det är varmare inomhus än utomhus är det inte så lätt att fly undan, och en fläkt ger bara så mycket lindring. I år bestämde jag mig för att investera i en luftkylare från Teknikproffset. Jag började med en enklare modell som jag hade i sovrummet, och det gjorde sömnen oändligt mycket bättre. Stärkt av dessa erfarenheter köpte jag en till större luftkylare till vardagsrummet och det har jag inte ångrat en sekund.

Stort utbud för alla situationer och rum

Det finns Air-condition och luftkylare i alla storlekar och kapacitet. Oavsett om du bara vill ha en liten sval bris mot huden, eller om du vill sänka temperaturen rejält i ett stort rum finns det något för dig. Något som jag gillar med dessa luftkylare är att de samtidigt renar luften och tillför luftfuktighet genom en liten vattenbehållare som är inbyggd. Inte i alla modeller såklart, men i de som jag har. Numer står det en liten diskret och nästan ljudlös i sovrummet, medan den i vardagsrummet är betydligt kraftfullare men samtidigt för lite mer ljud med sig. För mig har det inte inneburit något problem eftersom TV’n ändå oftast står på.

Åtskillig klagosång gällande värme och hetta har försvunnit från i fjol till i år, och detsamma vad det gäller genomsvettiga kläder. Nästa steg kommer att bli en rejäl AC men denna sommar har mina luftkylare varit husets mest uppskattade inventarier. Att ta det cool har fått en helt ny innebörd, och helt plötsligt är även jag en cool gubbe.