Om ni skall flytta, boka en städfirma som sköter flyttstädningen åt er.

Jag har flyttat ett par gånger i mitt liv. Vid de tillfällena har det absolut tråkigaste varit att städa, jag menar att städa  är ju inte roligt i vanliga fall och flyttstäda är ju så mycket värre om man skall göra det själv. Nästa gång jag flyttar eller om jag flyttar skall jag boka flyttstäd. Sist jag flyttade så fick jag mycket klagomål på min städning av de nya hyresgästerna. De var inte alls glada, de klagade på att golvbrunnarna i badrummet inte var ordentligt rengjorda, det var fel på köksfläkten den var visst full med fett. Detta trots att jag hade stått och skurat både golvbrunnar och fettfilter väldigt noggrant, men de gav sig inte, så jag fick snällt göra det igen. Nä flyttstäda tänker jag inte göra själv om jag flyttar.

Flyttstäd och andra städtjänster man kan nyttja

Jag kom på detta med flyttstäd efter att jag hade kollat runt lite på städfirmor som kanske kunde städa hemma hos mig kanske en gång varannan vecka. Jag hatar verkligen att städa, det tar så mycket energi och tid som man kan lägga på något mycket roligare. Ja varför städa själv när det finns proffs som kan göra det både bättre och snabbare än vad man kan göra själv, Jag tycker att det känns bra att man kan anlita proffs när man skall städa och i synnerhet flyttstäd, då får man ju garanti på jobbet och man slipper ta skit efteråt av de nya hyresgästerna. Jag har sett att de flesta firmor som har flyttstäd även har andra tjänster såsom veckostäd, fönsterputs och storstädning. Det finns många fördelar med att anlita en firma, jobbet blir gjort ordentligt, och de flesta firmor använder miljövänliga rengöringsmedel.