Lösull – det mest ekonomiska och effektiva sättet

Ja men, det mest ekonomiska och effektiva sättet för vad? Jo, nämligen för att isolera alla konstruktioner. Sjömarkens Isolering är experter och idag ska ni få veta lite mer om hur den isoleringen går till.

Oavsett om du bygger nytt, bygger till något eller om du renoverar ditt redan befintliga hus så är isolering med just lösull det allra smartaste och bästa alternativet för dig. Du kan lik väl också tilläggsisolera vinden med lösull för att spara pengar och energi i längden om du har problem med kalla och dragiga golv.

Sjömarkens isolering hjälper dig!

Med erfarenhet i över 35 år så finns det mycket kunskap om att jobba med lösull och med mottot om att ”lösull i alla konstruktioner” så ser dem dessutom till att alla kunder får bästa möjliga upplevelse och service. Sjömarkens isolering jobbar däremot med både cellulosa, glasull och stenull och har därmed ett brett utbud av andra produkter och tjänster.

Om vi pratar vidare om att just isolera golv så är en så kallad trosskantsisolering lösningen till problemet med kalla, dragiga golv. Det är en enkel och effektiv lösning som går till botten med orsaken till det kalla golvet. Ofta handlar det om äldre hus där kall utomhusluft sugs in i det tomrum som bildats när sågspånet sjunkit ihop i bjälklaget under åren. En normal stor villa färdigställer Sjömarkens isolering på en arbetsdag och enda förberedelserna som egentligen krävs är att tillgängliggöra ytterväggarna genom att dra in möblerna en bit.

Är du i tankarna om att detta kanske är något för dig så är du varmt välkommen att boka in en helt kostnadsfri isoleringsbesiktning via https://sjomarkens.se så tar de fram ett förslag för just ditt hus. Se till att slippa kalla och dragiga golv med lösullsisolering 🙂