När pappa och Ulle behövde hjälp

Det var en dag i bilen på väg ut till farmor som pappa berättade att de var ute efter ett litet förråd att ha på tomten för alla redskap de behöver när de är ute. Båda två älskar att plantera och det blir givetvis lättare att ha all jord, alla redskap och det du kan tänkas behövas utomhus nära där du är. Det slutade med att jag hittade Vibostugan och de beställde hem ett lagom litet hus för just deras behov.

Och hem kom ett litet förråd från Vibostugan. På deras hemsida hittar du deras utbud av förråd i olika färger och former på 5 kvadratmeter och perfekta för dig som vill ha ett litet förråd, en redskapsbod eller en vedbod på tomten. Oavsett vad du kommer att vilja ha i förrådet så handlar det mycket om att göra det mysigt och hemtrevligt direkt.

Enkelt och smidigt

Väl på plats så var det enkelt att bygga ihop det. Det kom som färdiga satsdelar och det var egentligen bara att banka ihop det på bästa möjliga sätt efter bruksanvisningen. Jag tror att pappa och Ulle blev supernöjda och jag har aldrig riktigt sett pappa i denna miljö eftersom han bara bott i stan under alla år. Pappa kunde med andra ord både bygga ett litet förråd från Vibostugan, men vem vet – nästa gång kanske det blir något större.

Med rötter i Tranemo så är det ett lokalt företag som jag verkligen tycker att vi alla, vid behov, ska stötta. Som litet företag kan det vara svårt att hålla sig ovanför vattenytan i dessa tider, men är vi i behov av ett litet förråd så varför inte köpa ett litet förråd från Vibostugan. Hoppas ni kan hitta ert projekt i sommar och att det blir lika lyckat som pappa och Ulles!