Tänk så mycket enklare allt blir med kunnigt folk

Efter att ha eldat med vedpanna i många år var det förra året dags att gå över till en luftvärmepump. Det blev helt enkelt för slitigt att fortsätta med ved. Efter att ha kollat runt lite på nätet och hört mig för i bekantskapskretsen så bestämde jag mig för den modell jag ville ha. Eftersom jag bor i Kalmar och gärna anlitar företag i närheten, och då helst såna med bra vitsord fick Elektrikerna i Nybro den stora äran att ta hand om den elektriska biten.

Det är så vansinnigt skönt att veta att det blir bra

Som så många andra har jag ofta sökt det som är billigast. Det kan vara allt från att bygga altanen till att köpa en kaffebryggare, men ofta får man ju just det man betalar för, och då blir kvaliteten därefter. Elektrikerna i Nybro är verkligen inte de billigaste, men å andra sidan har jag inte ångrat en sekund att jag anlitade dem. De var snabba och effektiva och färdiga på ett par timmar. Efteråt pratade jag med de två elektrikerna över en kaffe och de berättade lite om vad de gör mer än att dra sladdar. Bland annat nätverk och laddstolpar och solceller. Jag kommer nog aldrig köpa en elbil, men efter att de förklarat alla fördelar som finns med solceller så funderar jag allt mer på att skaffa mig det på taket. Att värma kåken med egenproducerad solcellsel är väl perfekt? Jag tror allt att Elektrikerna i Nybro skall få komma och hälsa på mig igen senare i år.