Om du letar så vet jag vart du finner!

Är du precis som jag nyinflyttad i Landskrona och inte riktigt hittar. Man vet liksom inte vart man ska handla, vart man köper den bästa kebaben, vart man ska bada och sola på sommaren eller vilken elektriker man ska ringa när strömmen gått av någon konstig anledning. Däremot så börjar jag sakta med säkert börja känna mig mer och mer hemma och därför tänkte jag passa på att dela med mig av lite tips som jag längs vägen hittat och som jag tyckt varit bra.

Elektriker i Landskrona kan vi väl lika gärna börja med. Det är svårt men du kan hitta deras hemsida via länken här: https://elmhbg.se/elektriker-landskrona/. Det är alltså en elektriker i Landskrona som du fullt ut kan lita på, det vet jag utav egna erfarenheter helt enkelt. Det var nämligen två veckor sedan nu som hela strömmen slog ut hemma och ingenting fungerade. Som tur var det ljust ute och jag kunde snabbt och enkelt få tag i en elektriker i Landskrona. Du kan läsa mer på deras hemsida https://elmhbg.se/elektriker-landskrona/ om du vill veta mer om deras tjänster, det enda du kan vara säker på är att du får snabb och professionell hjälp.

Många tips

Det finns många fler tips när det gäller att handla kläder, mat, vart man ska åka och bada på sommaren samt vart man ska träna. Jag har börjat handla mer och mer på ICA Maxi, tränar precis intill mitt jobb på Friskis & Svettis och har numera även sett till att ha koll på lite olika promenadstråk i mitt område. Jag är supernöjd och älskar att bo i Landskrona än så länge, jag bara längtar tills det att corona lugnar ned sig lite så att jag kan utforska restaurang och nattliv. Spännande!