Ett företag att lita på när oturen är framme

För ett tag sedan hade sådan maximal otur att jag trodde knappt det var sant. Tre utav mina fem fastigheter fick problem med hissarna, samtidigt. Vad är oddsen liksom?
Jag fick i alla fall rådet av några kollegor inom samma bransch att kontakta MSW Service och jag måste bara säga wow, vilket grymt företag! Jag är mer än nöjd med deras insats och jag känner att jag måste berätta lite närmare om varför och vilka MSW är.

Alla hissar fungerade inom loppet av bara några dagar

Inom loppet av ett par dagar hade jag fått hjälp med att få igång alla mina hissar och nu fungerar dom alla som dom ska igen. Jag som trodde att det skulle ta flera veckor att få ordning på detta. MSW service är ett servicebolag som är specialiserade på hisservice och elinstallationer och de monterar hissar över större delar av landet.
Dit kan man också vända sig om man behöver hjälp med alla typer elinstallationer, såsom exempelvis nyproduktion, tillbyggnation, ombyggnation eller underhåll av installationer som redan är befintliga.

Professionell och förtroendegivande service från första stund

Det märks att personalen på MSW är erfarna och att dom vet vad dom sysslar med. Jag upplevde också otroligt bra och professionell service när jag först tog kontakt med dom och dom fick mitt fulla förtroende direkt. Nu vet jag vilka jag garanterat kommer att kontakta hädanefter om jag behöver hjälp med fler hissar eller om det kommer till elinstallationer.

Kanske sitter du just nu i liknande knipa som jag gjorde och inte vet vart du skall vända dig? Jag vill genuint rekommendera dig till att spana in och kontakta MSW Service i sådana fall. Jag tror inte du hittar ett bättre serviceföretag som gör jobbet varken snabbare eller bättre.