Friluftsbyxor i stretch

Finns det några bättre kläder än friluftsbyxor i stretch!? Sedan jag köpte mina första friluftsbyxor med stretch så har jag inte velat ha några andra. Mina första par fullkomligen slet jag ut, tror jag sydde ihop fickorna på dom fler än 3 gånger innan dom till slut sprack i sömmen och jag fick slänga dom. Det är inte lätt för ett par friluftsbyxor i stretch att hänga med i alla viktuppgångar och nedgångar, för varje gång har dom töjts ut lite till och lite till. Men det är därför jag älskar just byxor i stretch för dom blir inte omöjliga att få på sig när man går upp 5-7 kilo.

Fräcka friluftsbyxor

Oavsett om moderna friluftsbyxor är i stretch eller ej så har det verkligen blivit en ändring på friluftsfronten. Så snygga friluftsbyxor och kläder till som det görs idag har det aldrig funnits. Så många snygga och fräcka friluftsbyxor i olika färger som känns mer kvinnliga än någonsin. Men det bästa är att det går att välja i princip alla olika modeller av friluftsbyxor. Jag kanske inte är en personlig fan av just röda och rosa kläder men gröna älskar jag och det finns nästan alltid någon eller några modeller av gröna friluftsbyxor, den mossgröna eller militärgröna vill jag ha i så fall.

Byxor i stretch framför vanliga

Att just byxor i stretch har blivit så populärt tror jag har att göra med att när du är ute och vandrar, fiskar, jagar eller vad du nu gör, så är det inget som stramar åt när du rör dig. Du kan ta ut stegen även om fritidsbyxan sitter tajt och som nämnt tidigare, gå upp flera kilon och ändå klämma i dig i byxorna du älskar. Att kunna röra sig som man vill vid vandring är verkligen guld värt anser jag.