Tillbehör till smycken

Bra tillbehör till smycken

Alltså det senaste har jag insett hur svårt det är att hitta tillbehör till smycken? Det ska ju såklart vara fina tillbehör också. Jag är ju verkligen passionerad över att göra mina egna armband och halsband. Men ofta när jag letar efter smyckestillbehör hittar jag inget som jag tycker är jättebra, tills nu då. Jag bara älskar platser med så stora utbud! Speciellt när det finns så mycket och ALLT till hobbytillverkaren. Och det är ganska billigt också för den delen, bara bra saker! Det är ju så mycket olika saker också beroende på vad man vill tillverka. Allt ifrån en liten pärla till ett lås. Det jag tycker är absolut roligast att tillverka är halsband. Jag tänkte skriva lite mer här nedan om halsband och lite tillbehör till det.

En uppsjö av smyckestillbehör

När vi pratar om tillbehör till halsband finns det så mycket olika alternativ. Det finns halskedjor bland annat, berlocker, pärlor, lås, ja allt möjligt faktiskt! Man kan anpassa sina halsband hur man vill med olika smyckestillbehör. Jag gillar att jobba med olika berlocker för att göra smycken mer personliga. Man kan ju även då använda exempelvis pärlor med bokstäver på. Så fint att göra ett halsband där det står typ Lisette på? Ja men ni hör ju själva, jag måste nästan göra det. Jag är så glad att jag hittat så bra smyckestillbehör. Har jag några läsare som brukar göra egna smycken? Det hade varit så kul att ha typ ett community där man kan diskutera sånt här tillsammans.